08 mars 2007

Supersanna!


Sanna Nielsen är den mest framgångsrika artisten sedan deltävlingsfestivalen föddes 2002. Av tre deltaganden har hon valsat till final varje gång. Hon delar faktiskt denna merit med en annan artist, som likt Sanna tagit sig till final tre gånger sedan 2002. Sug på den ni...
Andreas Lundstedt och Magnus Carlsson hade förresten båda chans att också göra en trippel, men det forna paret röstades ju ut i sina respektive deltävlingar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Magnus C har väl också varit i final tre gånger? Not a sinner, Alcastar och Lev livet?
Och även Magnus Bäcklund, Give me you love, Vindarna vänder oss och In the name of love?

Anonym sa...

Magnus Carlsson har ju varit med i fyra finaler sedan 2002, så han måste väl vara mest framgångsrik? Världen utanför 2002, Sinner/saint 2003, Alcastar 2005 och Lev livet 2006. Efter att ha gnuggat pannan i djupa veck så kom jag fram till att det måste vara Magnus Bäcklund - Give me your love 2003, Vindarna vänder oss 2004 och The name of love 2006. Tog bara en halvtimme och en komplett genomgång i huvudet av alla delfinalister sedan 2002 :-)

Oswald sa...

Magnus har ju faktiskt varit i final FYRA gånger sedan deltävlingarna infördes (Barbados "Världen utanför" också) och är absolut mest framgångsrik på det sättet.
MEN.
Från och med i år har han ju dessutom ett misslyckande också, och det har inte Sanna eller - precis Johan - Magnus Bäcklund heller.

Anonym sa...

Herregud, ja. Magnus har varit med så många gånger nu att man glömmer bort.
Eller. Jag ser det som ett friskhetstecken att jag inte mindes världen utanför. Jag är inte HELT insnöad i alla fal... Ha ha! ;D