04 mars 2007

Aftonbladet Undersöker...

...just nu vad folk tycker om Globenfinalisterna, och med över 50.000 röstande så är tendensen precis den man trodde. Det är The Ark, Andreas och Måns det kommer handla om på lördag - och det skulle inte förvåna mig om det är just i den ordningen.
.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Whoah vilken STOR LEDNING för The Ark!! 30%?? Närmast sörjande (Måns, AJ) 15%?? Var ju inte ens särskilt många som rösta i Göteborg! Över 100 000 fler röstande i både Måns och Andreas Johnsons delfinaler ju, borde inte dom ha större stöd?

Oswald sa...

Det är en ganska stor skillnad på att rösta på Aftonbladet och att verkligenn plocka upp telefonen och rösta i MF.

Tillexempel blir ju Brandeby vald till den alla vill ska åka ur Let's Dance varje vecka i liknande pollar - men när det ska till och röstas i programmet är resultatet ett annat.

Möjligen kan man se tendenser - men man ska nog inte lägga FÖR höga växlar på det.

Anonym sa...

http://www.braodds.com/melodifestivalen.html

Oj, ser att bookies värderar Sebastians vinstchanser typ lika stora som Måns och före, hör och häpna, Andreas Johnson! Where did that come from, vad har vi missat? :D

The Ark fortfarande storfavoriter och man får inte ens dubbla pengarna på dom, boo-ring!

Anonym sa...

Från Tobbe Eks blogg på AB:


Röstningssiffrorna nåt extra
Skrivet av Torbjörn 4 mars 2007, klockan 15:41

inte förrän efter Globenfinalen kommer alla röstningssiffror offentliggöras, men redan nu lovar Björkman att det finns väldigt mycekt intressanta saker att grotta ner sig i där för oss schlagerfreaks.

han vill inte avslöja vad det är, men det ska tydligen inte vara riktigt så som media tror vad gäller favoriterna.

men på flera ställen ska det dessutom bara handla om ett fåtal röster som avgjort det hela.

Kanske är inte the Ark så överlägsna i antal röster som alla tippar? Och tydligen ska Andreas Johnsons röstsiffror varit något att höja på ögonbrynen åt.

Spännande att se!



Här kommer ett uppslag för ett blogginlägg: utveckla spekulationerna ovan! Vore skitintressant med tanke på att ni haft pressakriditering och därmed fått ta del av sånt vi vanliga dödliga schlagerbögar inte får! Tack för en bra blogg!

Oswald sa...

Vi får väl återkomma nästa vecka från Globen om vi hör något mer - men hittills är det väl ungefär det som Tobbe skriver som vi vet.
resten är bara spekulationer.

Hade Marie flera röster än The Ark?
Var det nära att Sonja tog Sebastians plats och Magnus Nannes i Ö-vik? Och var Måns helt överlägsen där?
Hur nära var det att Uggla klådde Sara Dawn Finer i Gävle?

Mycket spännande grejer, men vi återkommer såklart om vi får veta något.

Anonym sa...

Och vet ni vad, jag tror inte att stödet för The Ark är så stort som alla tycks tro. Klart att de är en av favoriterna till att vinna, men jag tror inte att de är i närheten av lika självklara vinnare som de själva och pressen tycks tro...

Anonym sa...

Men hallå Andreas låt är ju astråkig,, skickar vi den kommer vi hamna på typ samma plats som Stenis hamnade på,, en förnedrande 19:e plats..