15 maj 2007

Dagens Noll koll

Charlotte Perrelli är en härlig kvinna med mycket schlageråsikter. Men man undrar hur mycket koll damen egentligen har. I dagens Expressen går hon ut med att hon vill tävla för Estland:
- Det är klart att i detta läge är det mycket mer aktuellt än vad det är att tävla för Sverige. Vi har ju inte en chans som svenskar.
– Som det ser ut nu kommer Sverige aldrig mer att vinna, fortsätter hon. Och det känns ju jävla trist alltså. Då kan man ju lika gärna ställa upp för något annat land.
Vilket land skulle det vara?
– Estland är ett land som jag sålt väldigt mycket skivor i och där det gått väldigt bra. Så det skulle kunna vara aktuellt. Ryssland skulle jag också kunna tänka mig faktiskt.
Jaha du, Charlotte. Estland brukar ju alltid håva in massor av poäng, och visst slår dom Sverige placeringsmässigt varje år också. Please.
Estland har kvalat 2004 (11:e plats i semin), 2005 (20:e plats i semin), 2006 (18:e plats i semin) och 2007 22:a plats i semin), utan att ta sig till final. Sverige har däremot varit i final vartenda år... Och jag har ju svårt att tänka mig att Ryssland skulle satsa på en 33-årig före detta vinnare från Sverige när dom de senaste två åren har satsat på unga egna popartister med fräscha poplåtar som placerat sig kanonbra.
Get real, Charlotte och ställ upp i svenska uttagningen. Du har nada att förlora. För visst är det dags att skaffa sig nån annan hit än "Take me to your heaven" efter åtta år...?

Ps. Jag älskar Charlotte Perrelli och hon är verkligen en personlig drömartist inför 2008. Men nån måtta får det vara på dumheterna.

6 kommentarer:

eurofivestar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
eurofivestar sa...

LOL!
You're so funny when you're evil :)

Oswald sa...

hahaha
Underbara kollega.
Satt å filade på samma inlägg, men ditt var helt klart bättre.

Får det inte snart vara nog med Charlottes helt besatta grej av att vinna?
Hon vågar inte ställa upp mot Carola..eller The Ark...med rädsla för att inte vinna MF - och nu vågar hon inte ens ställa upp för Sverige med rädsla för att förlora ESC.

Kan vi inte bara fortsätta göra världens bästa Melodifestival, skicka vad vi tycker är bäst - och sen får väl Europa älska eller hata det som de vill?

Har aldrig varit med om maken till dåliga förlorare...och att Finland vann ifjol och att vi kom femma har alla helt glömt bort.
Nu kan vi ALDRIG vinna mer, helt plötsligt.

*tilt*

Anonym sa...

HAHAAHA. Där satt den!

Näää, jag fattar inte heller det här snacket om att Sverige aldrig mer kommer vinna?! Ehh. Femma förra året, sexa 2004 - klart vi kan bli etta typ 2008 eller 2009 eller 2010.

Charlotte i Mello? Nej, tack! Jag tycker faktiskt bättre om henne som programledare och schlagertyckare än som artist. Så gärna co-programledare med Luuk!

Anonym sa...

Sverige kommer alltid igen.

Och hur var det inte på 60-talet när Sverige aldrig vann; 1958- 1973 utan en enda vinst??

Anonym sa...

så om björkman läser detta; tjata på perellan tills öronen blöder.