24 april 2007

Molitva * 9!















Vi uppmanar såklart inte till olaglig nedladdning, men den här låten är bara FÖR bra för att vi inte bara i förbifarten ska nämna att man på den här sidan kan hitta versioner på engelska, ryska och finska, instrumentalversionen...samt två übernajsiga dansremixer!


I mina ögon har Serbien redan vunnit ESC2007...

2 kommentarer:

eurofivestar sa...

See, I knew you'd like'em :)

Anonym sa...

SERBIEN är min absoluta favorit detta år. Men det betyder inte - nödvändigtvis - att de vinner...

Det som talar FÖR dem, är att det finns allt för många "novelty acts" eller vad man ska kalla dem (typ, Lordi ifjol) - dvs de som gör mest INTRYCK på publiken (som bara ser och hör bidragen en enda gång den 12:e maj) och därmed vinner på knock.

Årets skörd innehåller ju tre stycken sådana; the UK, Ukraina och Rumänien. De tre är också bland mina favoriter, dessvärre.

Normalt sett skulle jag nog tro att en av dessa tre vann, men i år... Helt clueless.

Dock TROR jag, att vinnaren kan återfinnas i semifinal-gänget, som vanligt (eftersom de får två visningar), och det talar ju för att Serbien verkligen kan ro hem detta, trots allt.

Kanske är det också detta faktum som gör att "The Big Four" visar så usla resultat de senaste åren. DVS att de exkluderar sig från semin, visar sig vara ris för egen rygg?

Hur som haver, vore Serbien en värdig vinnare i vilket fall.

P.S. Har ni märkt hur Sverige allt mindre nämns som en favorit? Det ska vi nog vara glada över. De kan nog komma väldigt högt, trots sitt handikapp, att inte få visa upp sig i semin.

/Pelle